Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Adebajo pirms sērijas pret ''Celtics: ''Tā būs īsta kauja''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Adebajo pirms sērijas pret ''Celtics: ''Tā būs īsta kauja''
Bams Adebajo un Kristaps Porziņģis. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix

Naktī uz sestdienu dueli pret Kristapa Porziņģa Bostonas ''Celtics'' Austrumu konferences pirmajā kārtā nodrošināja Maiami ''Heat'', komandām vienai pret otru ''play-off'' spēkojoties ceturto reizi piecu gadu laikā. ''Heat'' viens no līderiem Bems Adebajo pirms sērijas bija noskaņots kaujinieciski.

Naktī uz sestdienu Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) noskaidrojās pēdējās divas izslēgšanas spēļu dalībnieces - Rietumos par to kļuva Ņūorleānas ''Pelicans'', bet Austrumos - Maiami ''Heat'', kas pārliecinoši apspēlēja Čikāgas ''Bulls''.

Tieši pret Kristapa Porziņģa pārstāvēto Bostonas ''Celtics'' pirmajā izslēgšanas spēļu kārtā spēkosies ''Heat'', abām komandām pirmo spēli aizvadot rīt plkst. 20:00 pēc Latvijas laika. Pēc iekļūšanas ''play-off'' viens no ''Heat'' līderiem Bems Adebajo uzsvēra, ka cīņas būs fiziskas un grūtas.

''Pret ''Celtics'' vienmēr bijušas sīvas cīņas. Tā būs īsta kauja. Manuprāt, nebūs nekāds skaistais basketbols - pret viņiem tā bijis allaž mūsu mačos,'' teica Adebajo, kurš izšķirošajā cīņā par tikšanu izslēgšanas spēlēs aizsardzībā prata ierobežot ''Bulls'' līderi Demāru Derouzanu uz 22 punktiem.

''Heat'' pret ''Celtics'' izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā spēkosies ceturto reizi piecu sezonu laikā. Līdz šim trīs reizes klubi spēkojās Austrumu konferences finālā, divas reizes uzvarot ''Heat'', bet reizi Bostonai. Pēdējo reizi pirmajā kārtā klubi spēkojušies 2009./2010. gada sezonā, kad Bostona uzvarēja ar 4-1.

Regulārās sezonas laikā visās trijās spēlēs uzvarēja ''Celtics'' - 119:111, 143:110 un 110:106. ''Heat'' rindās viens no vadošajiem spēlētājiem bijis Adebajo, kurš šīs sezonas mačos pret Bostonu guvis 27, 19 un 22 punktus.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

  +2 [+] [-]

, 2024-04-20 17:20, pirms 2 nedēļām
Labākajā gadījumā Miami paņems 1 uzvaru mājās. Tas arī viss no lielas kaujas

  +1 [+] [-]

, 2024-04-20 19:15, pirms 2 nedēļām
Tu gribēji teikt : Īsa kauja🤣🤣

     [+] [-]

, 2024-04-21 08:32, pirms 2 nedēļām
Īstas kaujas ir Ukrainā, sports ir tikai izklaide.