Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

''Clippers'' plāno piedāvāt līguma pagarinājumu galvenajam trenerim Lū

''Clippers'' plāno piedāvāt līguma pagarinājumu galvenajam trenerim Lū
Tairons Lū. Foto: AP/Scanpix

ESPN vēsta, ka Losandželosas ''Clippers'' plāno ilgtermiņā pagarināt līgumu ar galveno treneri Taironu Lū, par kuru interesi varētu izrādīt arī cita pilsētas komanda - ''Lakers''. Tāpat tās vasaras plānos ietilpst noslēgt jaunus līgumus ar Polu Džordžu un Džeimsu Hārdenu.

Naktī uz sestdienu otro sezonu pēc kārtas jau NBA izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā sezonu noslēdza Losandželosas ''Clippers'', kas šogad ar 2-4 piekāpās Dalasas ''Mavericks''.

Lai arī klubs arī šogad necīnīsies par NBA titulu, ar galveno treneri Taironu Lū varētu tikt pagarināts līgums, ziņo ESPN. Pašreizējā vienošanās ir spēkā līdz 2025./2026. gadam, taču pēc tam, kad ''Lakers'' trenera vakance kļuva vakanta, tieši Lū uzskatīts par vienu no kandidātiem.

Arī pats Lū apgalvojis, ka vēlas turpināt darbu ar ''Clippers''. ''Komandas vadība, ieskaitot īpašniekus, bijuši pret mani dāsni. Es vēlos šeit turpināt darbu, un ceru, ka tā domā arī viņi. Man ir izveidojušās labas attiecības ar īpašnieku un darbiniekiem, tāpēc vēlos šeit strādāt ilgtermiņā,'' pēc izstāšanās no NBA izslēgšanas spēlēm teica Lū.

Losandželosa arī mērķē vasarā noturēt tās lielākās zvaigznes Polu Džordžu un Džeimsu Hārdenu, kuri vasarā var kļūt par brīvajiem aģentiem. Tās veidotu sastāvu kopā ar Kavai Lenardu, kurš gan traumas dēļ izlaida lielāko daļu izslēgšanas spēlēs šajā sezonā.

Tairons Lū karjeras laikā vēl arī trenējis Klīvlendas ''Cavaliers'', ar kuru kļuva par NBA čempionu 2015./2016. gada sezonā.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...


, 2024-05-04 11:01, pirms 2 nedēļām
Lebronam vajag padoto, nespīd kleperiem.
, 2024-05-04 11:24, pirms 2 nedēļām
žēl, ka Clipperi netika tālāk
, 2024-05-04 12:48, pirms 2 nedēļām
AR treneri tur vēl nekas traks.
Traki ir tad kad tev jādod PG13 un Hārdenam jauni līgumi.
Neatklās taču jauno arēnu ar vienu Lenardu
, 2024-05-04 15:33, pirms 2 nedēļām
Byfuglien#33 rakstīja: žēl, ka Clipperi netika tālāk
Ja pelmenis pat sāk spēlēt aizsardzībā, tad grūti iet.
PG un hardens 3/4 pastaigājas pie -9. Balmers ir ieberzies pamatīgi.
, 2024-05-04 20:00, pirms 2 nedēļām
Kaut kā jau Balmeram bija jāpievērš līdzjutēji Clippers,kad tos nopirka.
Ar Lakers Losandželosā ir grūti konkurēt bez zvaigznēm sastāvā.
Aizeja Džeksons aizsardzībā pret Džeilenu Bransonu. Foto: AFP. Scanpix
1

Saldais ēdiens Ņujorkā: "Pacers" uzvar "Knicks", visu izšķirs septītais mačs MSG arēnā

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) trešo uzvaru sērijā pret Ņujorkas "Knicks" izcīnījusi Indianas "Pacers". Pateicoties uzvarai (116:103), "Pacers" izdevās izlīdzināt rezultātu sērijā (3-3) un nokārtot septīto spēli starp abām vienībām. Savainojumā šajā spēlē iedzīvojās "Knicks" spēlētājs Džošs Hārts.
Kristaps Porziņģis Atlantā. Foto: USA Sports Today/Scanpix
11

Porziņģis, visticamāk, izlaidīs Austrumu konferences fināla pirmās divas spēles

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Bostonas "Celtics" spēlētājs Kristaps Porziņģis turpina atlabt no ikra muskuļa savainojuma, kurā iedzīvojās play-off pirmajā sērijā pret Maiami "Heat". Kā ziņo ESPN, latvietis ir tuvu tam, lai atgrieztos laukumā, tomēr vēl pāris spēles, visticamākais, Porziņģis izlaidīs.
Minesotas līderis Entonijs Edavrdss sestajā sērijas spēlē guva 27 punktus. Foto: AFP/Scanpix
17

"Timberwolves" sabradā "Nuggets", sērijā tiks izspēlēta septītā spēle

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadīta sestā sērijas spēle starp divām Rietumu konferences komandām. Minesotas "Timberwolves" izdevās sagraut čempioni Denveras "Nuggets" sērijas sestajā mačā (115:70), tādējādi Rietumu konferences fināliste tiks noskaidrota septītajā spēlē, kas tiks aizvadīta Denverā.