Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:15, Did:0, useCase: 3

Autors: Mārcis Martini

Reklāmraksts: Piedalies LV BET Pasaules kausa viktorīnā

Šobrīd visu sporta entuziastu uzmanība tiek vērsta vien futbola virzienā. Ir skaidri zināms, ka LVBET.LV nelaidīs garām nevienu ievērojamu sporta notikumu, un pēc četru gadu ilgas gatavošanās, ir pienācis laiks Pasaules futbola čempionātam!. Līdzjutēji visā pasaulē ar nepacietību skaita sekundes līdz čempionātam, kamēr LV BET totalizators piedāvā lielisku akciju, lai remdētu slāpes pēc Pasaules kausa - piedalies LV BET Pasaules kausa viktorīnā un kļūsti par čempionu arī Tu!

Izvēlies komandas, kuras, Tavuprāt, ieņems pirmās divas vietas grupā, prognozē abas finālistu komandas, kā arī pašu Pasaules kausa uzvarētāju, un krāj punktus par katru precīzo prognozi. Tev ir iespēja laimēt pat 1000€ bezmaksas likmēs, piedaloties viktorīnā bez dalības maksas ! Potenciālās balvas ir vērtīgas, atliek vien paļauties uz savu intuīciju un iegūt bezmaksas sporta likmes ar kopējo vērtību 2000€ !

KĀ TAS STRĀDĀ?

Izvēlies komandas, kas savās grupās "izsitīsies" | Paredzi pirmo un otro vietu katrā Pasaules Kausa grupā! Izvēlies divas finālistu komandas un pašu uzvarētāju | Kā Tev šķiet - kas savā starpā cīnīsies čempionāta finālā? Saņem likmes no 2000€ balvu fonda | Top 30 spēlētāji saņems likmes savā LV BET kontā!

KĀ VEIKT IZVĒLI:

No komandām izvēlies tās, kuras, Tavuprāt, izvirzīsies savu grupu priekšgalā. Noteikti izlem arī to, kuras divas komandas cīnīsies finālā, kā arī pašu uzvarētāju. Atceries, ka saglabāto izvēli mainīt nav iespējams. Vienāda punktu skaita gadījumā spēlētājs, kurš saglabājis savu izvēli agrāk nekā citi spēlētāji ar vienādu punktu skaitu, ieņems augstāku vietu.

Par pareizām komandu izvēlēm Tu saņemsi punktus! Negaidi un izvēlies savus favorītus jau šodien!

Punktus piešķirsim šādi: 1 punkts par pareizu katras komandas, kas izvirzās savā grupā, izvēli; 5 punkti par pareizu katra finālista izvēli; 10 punkti par pareizi izvēlētu Pasaules kausa uzvarētāju!

Visi spēlētāji, kas sasniegs Top 30 līderu sarakstu, piedalās 2000€ bezmaksas likmju balvu fondā!

1. vieta saņem 1000€ bezmaksas likmēs (50x20€)
2. vieta saņem 450€ bezmaksas likmēs (45x10€)
3. vieta saņem 150€ bezmaksas likmēs (15x10€)
4. vieta saņem 100€ bezmaksas likmēs (10x10€)
5. vieta saņem 50€ bezmaksas likmēs (5x10€)
6.-10. vietas saņem 20€ bezmaksas likmēs (2x10€)
11.-20. vietas saņem 10€ bezmaksas likmēs (1x10€) 21.-30. vietas saņem 5€ bezmaksas likmēs (1x5€)

Visas balvas ir bezmaksas likmes, kas tiks izsniegtas kopā ar iemaksu vismaz 10€ vērtībā sporta produktā. Maksimālais laimests no 20€ bezmaksas likmes ir 40€, maksimālais laimests no 10€ bezmaksas likmes ir 20€, un maksimālais laimests no 5€ bezmaksas likmes ir 10€. Katra bezmaksas likme ir kombinētā likme ar minimālo kopējo koeficientu 2,0 un 1,25 katrai izvēlei.

KĀ PIEDALĪTIES?

Atceries, ka, dalībai Pasaules Kausa Viktorīnā, Tev ir nepieciešams pilnībā reģistrēts LVBET.lv konts! LV BET kontu ir iespējams atvērt, neveicot iemaksu. Katram spēlētājam kopš reģistrācijas brīža ir dotas trīs dienas jeb 72 stundas, lai apstiprinātu savu identitāti un vecumu.


Betsafe.com Rigged in Riga
2

Rigged in Riga noslēdzies: 45 000 LVL iegūst Martins Emanuelsons

Aizvadītajā nedēļas nogalē Rīgā norisinājās jau piektais Betsafe.com organizētais Rigged in Riga pokera turnīrs. Cīņu par pirmo jaunizveidotās Grand Series of Poker Live turnīrus sērijas titulu uzsāka 283 dalībnieki un viņu starpā arī spēcīgākie Latvijas pokera spēlētāji, kas šo viņiem padarīja par lielāko šāda veida turnīru, kāds jebkad noticis Latvijā. Turnīra kopējais balvu fonds sasniedza 424 500 ASV dolāru apmēru.
Betsafe.com Rigged in Riga, 5. - 10. oktobris, 2010.g.
8

Šonedēļ norisināsies lielākais pokera turnīrs Latvijas vēsturē

No 6. līdz 10. oktobrim Rīga kļūs par norises vietu lielam starptautiskam pokera turnīram Betsafe.com Rigged in Riga. Turnīra prognozētais balvu fonds varētu sasniegt pusmiljonu ASV dolāru, bet dalībnieku skaits pāri par trim simtiem. Latvijā ieradīsies spēlētāji no aptuveni 20 dažādām valstīm.
Totalizatora likmju spēle "Betsafe.com Izdzīvotājs"
20

No 1 lata līdz 250000 LVL – vai tas ir reāli? Nesakiet „nē”!

Online totalizatoru portālā Ototo.lv jau vairākus mēnešu norisinās spēlē, kuras nosaukums ir „Betsafe.com Izdzīvotājs”. Tikko šajā spēlē sasniegts jauns rekords.