Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2914, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Liepa

Video: #99 Ārpus kadra: Ervīns Muštukovs par Eiropas hokeja līgām, algām un toto skandālu

Jaunākajā podkāsta "Ārpus kadra" epizodē kolorītais latviešu hokeja vārtsargs Ervīns Muštukovs sarunā ar Sportacentrs.com žurnālistu Almantu Poikānu stāsta par Eiropas hokeja līgās piedzīvoto, algu līmeni, īpatnējo Jūliusa Šuplera vārtsargu politiku Rīgas "Dinamo" pirmssākumos un totalizatoru skandālu un... kāpēc viņš labāk izvēlas kaķus, ne suņus.

Audio formātā podkāstu klausies: Spotify, Podbean, Apple Podcasts, PlayerFM, Google Podcasts, Stitcher, TuneIn, podkasti.lv, SoundCloud u.c.

, 2021-02-03 20:55, pirms 3 gadiem
Riktīgi sakarīgs vecis ir Muštukovs.
, 2021-02-06 16:59, pirms 3 gadiem
es nez,es labak pa 30 pakām spēlēju latvijā,nekā pa tām pašām 30 pakām kkur ārzemēs
Foto: LBS , LFF , AFP/Scanpix, F64
4

Ārpus kadra: nopietni nenopietnās balvas, godi un negodi

Podkāstā "Ārpus kadra" kopā ar Sportacentrs.com pārstāvjiem Ulvi Broži un Rolandu Eliņu gada nogalē studijā bija arī portāla galvenais redaktors Jānis Celmiņš, un kopīgiem spēkiem izdevās turpināt tradīciju un noskaidrot 11 nomināciju galvenos kandidātus, apkopojot aizvadītajā gadā notikušo un pieredzēto.
Miks Indrašis. Foto: Rīgas "Dinamo"
22

Pēc vienas sezonas Rīgas "Dinamo" Indrašis atkal skatās ārzemju virzienā

Rīgas "Dinamo" sastāvā atgriežoties uz vienu sezonu, kas komandai bija ļoti neveiksmīga, latviešu uzbrucējs Miks Indrašis atkal skatās ārzemju klubu virzienā. Portāla Sportacentrs.com podkāsta "Ārpus kadra" jaunākajā epizodē viņš norādīja, ka prioritāte ir Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienības, taču būtu gatavs palikt arī Rīgā, ja jūtami palielinātu viņa atalgojumu.