Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3031, Did:0, useCase: 3

Egle par pārtverto ripu un vārtiem: "Esmu labos draugos ar Porziņģi"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Egle par pārtverto ripu un vārtiem: "Esmu labos draugos ar Porziņģi"
Haralds Egle. Foto: IMAGO/Newspix/Scanpix

Šovakar 28 gadu vecumā savus pirmos vārtus pasaules čempionātā guva Haralds Egle, kurš otrās trešdaļas beigās dubultoja Latvijas izlases pārsvaru uzvarā pret Kazahstānu – 2:0. Sarunā pēc spēles liepājnieks analizēja laimīgo epizodi.

"Esmu labos draugos ar Porziņģi. Divi liepājnieki. Mācos no labākajiem," pēc uzvaras smējās Haralds Egle, kurš pārtvēra kazahu mēģinājumu pa gaisu izmest ripu ārā no zonas un turpinājumā iemeta tālajā devītniekā. "Abi maiņas biedri uzgāja virsū aizsargiem. Redzēju, ka viņš skatās uz vidu un ka dos pāri, tāpēc tajā brīdī vajadzēja pieņemt tādu lēmumu."

Analizējot Andreja Šutova spēli Kazahstānas izlases vārtos, Latvijas treneri kā vienu no viņa vājajām vietām iezīmēja metienu virs pleca. "Varbūt tieši tajā sekundes simtdaļā neatcerējos, bet kaut kur galvā tas bija palicis. Mēs analizējam un skatāmies, kur ir katra vārtsarga stiprās un vājās puses. Mums ir analīze pirms katras spēles par katru vārtsargu."

"Ar Gudiju salīdzināt nevar," par sāncenšu vārtsarga spēles manieri teica Egle. "Neteiktu, ka Kazahstāna pārsteidza. Gatavojāmies, analizējām viņu spēli. Zinājām, ka ir daudz meistarīgu hokejistu. Zinājām, kā viņi spēlē. Neteiktu, ka bija daudz pārsteigumu. Jā, viņi bija ātri, bet šajā čempionātā nav lēnu komandu."

"Bija citāda spēle nekā iepriekšējās. Daudz atklātāka. Vienu brīdi bija skriešana šurp un turp. Taktiski hokejs bija citāds. Neteiktu, ka bija vieglāk vai grūtāk," teica Egle. Uz Jāņa Matuļa jautājumu, vai šī bijusi Latvijas izlases labākā spēle turnīrā līdz šim, Egle pasmaidīja un atbildēja: "Labākās vēl tikai būs."

Noderīgas lietas:

PČ jaunumi, komentāri un viedokļi
PČ kalendārs un rezultāti
KSENUKAI prognožu spēle
SPORTLAND faktu spēle
Baudi PČ hokejā lielākajā sporta bārā Latvijā O'LEARYS
Vēro PČ hokejā tiešraides iepirkšanās centrā OLIMPIA

  +2 [+] [-]

, 2024-05-14 22:07, pirms 3 nedēļām
Prieks, ka abi liepājnieki ir pa ripai iemetuši

     [+] [-]

, 2024-05-15 01:38, pirms 3 nedēļām
playthegame rakstīja: Prieks, ka abi liepājnieki ir pa ripai iemetuši
Liepājnieki un Rūjienas puikas velk komandu💪✌️🇱🇻👍

     [+] [-]

, 2024-05-15 12:23, pirms 2 nedēļām
sapnotajs un es esmu draugos ar Teiloru Swifteni, dažreiz pat sakaros ielaizamies

     [+] [-]

, 2024-05-15 16:01, pirms 2 nedēļām
HMB-BIROJS2024 rakstīja: sapnotajs un es esmu draugos ar Teiloru Swifteni, dažreiz pat sakaros ielaizamies
Kas ir ielaizamies? Pāķis