Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3031, Did:0, useCase: 3

Prezidenta nervi, Daugaviņš un Polijas visu laiku labākais spēlētājs Rikošets

Agris Suveizda

Prezidenta nervi, Daugaviņš un Polijas visu laiku labākais spēlētājs Rikošets
Kaspars Daugaviņš. Foto: IIHF

Ar dramatiskiem pavērsieniem, ļoti neveiksmīgi ielaistiem vārtiem un tomēr uzvaru pasaules čempionātu sākusi bronzas medaļniece Latvijas izlase, kas turnīra pirmajā cīņā gan zaudēja vienu punktu pret augstākās divīzijas jaunpienācēju Poliju – 5:4 pagarinājumā. Piedāvājam aplūkot, kādas emocijas mačs raisīja sociālo tīklu vidē.

Gada lielākajiem sporta forumiem līdzi seko arī Latvijas politiskā elite ar Valsts prezidentu Edgaru Rinkēviču un Ministru prezidenti Eviku Siliņu priekšgalā.








Veiksmes faktors sportā ir nodrāzta tēma, tomēr bez tās šoreiz nekādi - Polijas vārtu guvumos veiksmīgu sakritību un rikošetu netrūka.






Kaspars Daugaviņš izcēlās ar uzvaras vārtiem un trim (2+1) punktiem, bet labākā spēlētāja gods komandā gan tika Rodrigo Ābolam, kurš atzīmējās ar 1+1 un sitienu līnijtiesnesim. Viņa tēvs Artis Ābols šogad nedaudz mainījis ampluā un studijā ir eksperta lomā.




Noderīgas lietas:

PČ jaunumi, komentāri un viedokļi
PČ kalendārs un rezultāti
KSENUKAI prognožu spēle
Baudi PČ hokejā lielākajā sporta bārā Latvijā O'LEARYS
Vēro PČ hokejā tiešraides iepirkšanās centrā OLIMPIA

     [+] [-]

, 2024-05-11 23:05, pirms 3 nedēļām
ELVIS ir mute bruvetAJS,,,,,,NULLLE