Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Vilmanis par 1/4 fināla pretiniekiem: ''Diezgan lieli džeki, kas dos virsū''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Vilmanis par 1/4 fināla pretiniekiem: ''Diezgan lieli džeki, kas dos virsū''
Sandis Vilmanis. Foto: Ekrānšāviņš

Latvijas Hokeja federācija (LHF) publicējusi Latvijas U20 izlases uzbrucēja Sanda Vilmaņa komentārus pirms rītvakar gaidāmās pasaules U20 čempionāta ceturtdaļfināla spēles pret ASV hokejistiem. Vilmanis izcēla, ka ASV ir ļoti meistarīga komanda ar labiem slidotājiem un lieliem augumiem.

''Forši pavadīt laiku ar džekiem. Uzspēlējām kārtis, parunājām, pasmējāmies, baigi forši,'' par brīvdienu un jaunā gada sagaidīšanu komentārā Latvijas Hokeja federācijai (LHF) teica Sandis Vilmanis.

''Jaunā arēna ir diezgan solīda. Mazāka nekā iepriekšējā, bet ledus tāpat ir labs,'' par ''Frolundaborg'' arēnu, kurā Latvija rīt turnīra ietvaros spēlēs pirmo reizi, teica Vilmanis.

''Vairāk iekustējāmies, uzslidojām, jo vakar bija brīvdiena. Uzspēlējām pieci pret četri vairākumu un mazākumu,'' uzbrucējs ieskicēja aizvadīto treniņu.

Latvijas pretiniece ceturtdaļfinālā būs ASV. Vilmanis to raksturoja kā spēcīgu komandu ar lieliem augumiem, norādot, ka pretinieks dziļāk vēl jāizpēta: ''Ļoti meistarīga komanda, ļoti labi slidotāji. Diezgan lieli džeki, kas dos virsū. Vēl jāpaskatās. Treneris dos video, jāizanalizē, kā viņi spēlē un kā spēlējam mēs. Tikai jādod virsū.''

''Domāju, ka jā,'' atbildot uz jautājumu, vai spēle nevienādos sastāvos, būs noteicošais faktors ceturtdaļfināla duelī pret ASV, sacīja Vilmanis. ''Noraidīties mums tiešām nevajag. Tas vienmēr ir sitiens pa krūtīm, kad divas vai vairāk minūtes jāstāv aizsardzībā. Jāmēģina nenoraidīties un jācenšas izpildīt vairākumu, ja to dod,'' noslēdza uzbrucējs.

     [+] [-]

, 2024-01-01 23:33, pirms 5 mēnešiem
Svarīgi nebaidīties un nezaudēt spēli pirms tā sākusies. Svarīgu presingot, kustēties, nestāvēt uz vietas, īpaši mazākumā un neapbrīnot kā tevi apslido un iemet vārtus. Ar bijību un pietāti neviens vēl nav uzvarējis. Jābūt agresīvākiem, to lieliski parādīja GER cīņa ar CAN

     [+] [-]

, 2024-01-01 23:49, pirms 5 mēnešiem
Cīņa pret ASV parādīs vai 2., 3. un 4. maiņa spēj pacelt u20 elites līmeni, kā arī to vai uzvara pār Vāciju bija pateicoties pretinieka sliktajai spēlei vai arī mūsējiem bija pietiekama meistarība, lai nobremzētu pretinieku un paši spētu iemest vārtus.
Vēlreiz uzsvēršu, ka uzvara pret traģiski spēlējošo Vāciju galīgi neparādīja mūsējo kvalitātes laukumā. Tikai to, ka mākam uzvarēt slikti spēlējošu un mūsu līmenim tuvāku pretinieku. To protams, ka arī jāmāk izdarīt.

     [+] [-]

, 2024-01-02 04:24, pirms 5 mēnešiem
Nebūtu es te mega kritisks un anāls attiecībā uz mūsējiem, jo visi paši vien esam daļēji vainīgi - mums ir jādrāžās bez gumijas un daudz - vajag 4-5 bērnu ģimenes kā normu un tad arī būs pietiekošs daudzums populācijas, lai veidotos kautkas līdzīgs masveidībai... Jo tas ir priekšnosacījums nr 1., nr.2 protams ir industrija kā tāda - mums ir kkādas padsmit halles no kurām x viņ zin cik darbojas... sporta veids ir reāli dārgs visiem. ekipējums, haļļu kurināšana, utt. Nav gluži komunisms, kad valsts visu apmaksā, bet tev pašam nekā nav... Bet nu kopumā valstij tomēr vajadzētu nokaunēties - it sevisķi ņemot vērā pašu vēlmi spīdēt kopā ar sportistiem viņu veiksmes brīžos! Dodiet faking piķi jo lai ballīte turpinātos kādam ir jāpiķo!

     [+] [-]

, 2024-01-02 08:35, pirms 5 mēnešiem
uzvara