Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Buravcevs nomaina Gluščuku un turpmāk vadīs LFF Futbola akadēmiju

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Buravcevs nomaina Gluščuku un turpmāk vadīs LFF Futbola akadēmiju
Kirils Buravcevs. Foto: LFF

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Futbola akadēmijas galvenā trenera amatā iecelts pašmāju speciālists Kirils Buravcevs. Iepriekš kopš pērnā janvāra akadēmijas darbu pārraudzīja pašreizējais LFF sporta direktors Andrejs Gluščuks.

Pašlaik 35 gadus vecais K. Buravcevs ir UEFA-A un UEFA-A "Elite Youth" kategoriju treneris, kurš izglītības un prakses iegūšanas laikā smēlies pieredzi futbola organizācijās un akadēmijās Spānijā, Vācijā, Anglijā, Nīderlandē, Čehijā, Zviedrijā, Itālijā un citviet. Latvijā ieguvis bakalaura grādu sporta zinātnē, bet Spānijā – maģistra grādu futbola trenēšanā un menedžmentā. Karjeras laikā ilgstoši strādājis LFF Izglītības nodaļā par treneru izglītotāju, bet vēlāk darbojies FS "Jelgava" sistēmā un kopš 2021. gada vadījis Rīgas reģionālās izlases. Šogad kā asistents piesaistīts darbam Latvijas nacionālajā sieviešu valstsvienībā.

"Pirmkārt, vēlos pateikties LFF vadībai par uzticēšanos, apstiprinot mani akadēmijas galvenā trenera amatā. Vēlos izteikt milzīgu pateicību kolēģiem reģionālajos centros par atbalstu un gatavību strādāt kopā. Ticu, ka varam turpināt kvalitatīvu un sistemātisku darbu gan jauniešu futbolā, gan treneru izglītībā. Mūsu uzdevums ir modernas, profesionālas un drosmīgas vides veidošana, tāpēc aicinu mūs visus kopā veidot spēcīgu un priecīgu paaudzi. Paldies par piederību Latvijas futbolam," pauž K. Buravcevs.

Šī ir jau trīspadsmitā LFF Futbola akadēmijas darbības sezona. Tā sevi pierādījusi kā vērtīgu atskaites punktu jaunatnes izlašu treneriem, kuri iegūst vispusīgu informāciju par labākajiem valsts jaunās paaudzes futbolistiem, kā arī kalpo kā palīgs jauniešu pārejai no futbola 8:8 uz futbolu 11:11. Dalībniekus LFF Futbola akadēmijas aktivitātēm sezonas laikā izraugās reģionālo izlašu treneri, lai jaunie futbolisti kvalificētu treneru uzraudzībā un augstas konkurences apstākļos sekmētu savu izaugsmi un sagatavotos iespējamajiem nākotnes izsaukumiem uz Latvijas jauniešu izlasēm.

Maijā LFF Futbola akadēmijas 2010. dzimšanas gada jeb U-14 vecuma grupas izlasei gaidāms turnīrs Armēnijā, kur pretiniekos būs Uzbekistāna, Armēnija un Libāna. Savukārt oktobrī ieplānota dalība turnīrā Polijā, kur pretim stāsies vienaudži no Luksemburgas, Polijas un Melnkalnes.

Vasarā plānoti LFF Futbola akadēmijas pasākumi arī 2009. dzimšanas gada jeb U-15 vecuma grupas jauniešiem, par kuriem informācija sekos atsevišķi.

Izmantotie resursi:
https://lff.lv/zinas/17520/lff-futb...

  +2 [+] [-]

, 2024-04-24 13:44, pirms nedēļas
Tas vārds un uzvārds jau ir nepatīkams.. laikam LV futbolam grūti no vatņiku populācijas tikt vaļā

  +2 [+] [-]

, 2024-04-24 14:28, pirms nedēļas
Tas, ko Latvijas futbolam tiešām vajadzētu, ir kādu nīderlandieti vai vācieti ap gadiem 45-50, kas gadus 20 ir bijis praktizējošs savas valsts futbola akadēmijās, tad tas tiešām būtu jēgpilni, lai veiktu pamatīgu reorganizāciju, jo Latvijas futbola sistēma augļus nedod. Bet futbola saimniecībā, kuras Nacionālās izlases galvenais treneris tiek atrasts transfermarket, acīmredzot, futbola sitēmas reorganizācija neinteresē, tikai naudas apguve, stadiona "būvniecība" un lielišanās ar "paveikto".

"Tā sevi pierādījusi kā vērtīgu atskaites punktu jaunatnes izlašu treneriem, " - ar ko pierādījusi? Kur ir šīs akadēmijas taustāmie augļi? Kura U izlase ir tas, ar kuras rezultātiem var palepoties akadēmija pēc 13 darbības gadiem?

  +2 [+] [-]

, 2024-04-24 15:04, pirms nedēļas
Visai mūsu sabiedrībai būtu labāk , ja mēs iemācītos vērtēt cilvēkus pēc viņu zināšanām ,kompetences un padarītajiem darbiem. nevis vārda.

  +2 [+] [-]

, 2024-04-24 15:58, pirms nedēļas
vai tad viņš jau vienreiz to nevadīja??? un pēc tam atkal būs Gluščuks, tad atkal Burvcevs (kā Putins ar Medvedevu). Par kādu izaugsmi un jaunām vēsmām mēs varam sapņot??? Spēlētāju rotācija jauniešu izlasēs minimāla, progresa un attīstības nav, ļoti skumji kad esošie izlašu spēlētāju ir noķēruši jau tadu zvaigzni, kad klubos viņi jau tuvojās rezervistu līmenim...

  +3 [+] [-]

, 2024-04-24 15:59, pirms nedēļas
Pandora rakstīja: Tas, ko Latvijas futbolam tiešām vajadzētu, ir kādu nīderlandieti vai vācieti ap gadiem 45-50, kas gadus 20 ir bijis praktizējošs savas valsts futbola akadēmijās, tad tas tiešām būtu jēgpilni, lai veiktu pamatīgu reorganizāciju, jo Latvijas futbola sistēma augļus nedod. Bet futbola saimniecībā, kuras Nacionālās izlases galvenais treneris tiek atrasts transfermarket, acīmredzot, futbola sitēmas reorganizācija neinteresē, tikai naudas apguve, stadiona "būvniecība" un lielišanās ar "paveikto".

"Tā sevi pierādījusi kā vērtīgu atskaites punktu jaunatnes izlašu treneriem, " - ar ko pierādījusi? Kur ir šīs akadēmijas taustāmie augļi? Kura U izlase ir tas, ar kuras rezultātiem var palepoties akadēmija pēc 13 darbības gadiem?
tur nav sasniegumu, tur ir bedre!!!! konkurences nav, visi kas paņemti pirmajās atlasēs, 90% turpina spēlēt visos vecumos

  -1 [+] [-]

, 2024-04-24 17:16, pirms nedēļas
Piereğistrējos tikai šīs lieliskās ziņas dēļ. Kirilu apsveicu!!! Pat nešaubos, ka šim speciālistam viss sanāks! Labākā ziņa, ko esmu dzirdējis pēdējā laikā Latvijas Jaunatnes futbolā! Principā vispār visā Latvijas futbolā! Vamos!

     [+] [-]

, 2024-04-24 17:33, pirms nedēļas
PS. Andrejam Gluščukam arī, lai viss izdodas jaunajā amatā!

     [+] [-]

, 2024-04-24 18:42, pirms nedēļas
Silencer rakstīja: Visai mūsu sabiedrībai būtu labāk , ja mēs iemācītos vērtēt cilvēkus pēc viņu zināšanām ,kompetences un padarītajiem darbiem. nevis vārda.
tavi senči, gadījumā, nebija starp tiem, kas 39.gadā ar ziediem sagaidīja psrs tankus, miera mika?

     [+] [-]

, 2024-04-24 19:45, pirms nedēļas
Notika tīrīšana? Izmeta jo Gludcuks ir Mihelsona Mettas cilvēks. Mihelsons tagad pretējā nometnē pie Krivuneca.
Gan jau kādu papildus balsi vēlēšanās nopelnīja krievelis ieliekot Burcevu.

  -2 [+] [-]

, 2024-04-24 20:18, pirms nedēļas
Tādi gudrinieki te atkal savākušies... 🫠😂 Kirils ir top speciālists! Glusčuks nav Mettas cilvēks... Jūs gudros latviešus un krieveļus aizsūtīt uz vientuļu salu, visiem vieglāk paliktu...

  +1 [+] [-]

, 2024-04-24 20:41, pirms nedēļas
HeZer rakstīja: Tādi gudrinieki te atkal savākušies... 🫠😂 Kirils ir top speciālists! Glusčuks nav Mettas cilvēks... Jūs gudros latviešus un krieveļus aizsūtīt uz vientuļu salu, visiem vieglāk paliktu...
Tas tu biedr ļašenko?
https://www.fsmetta.lv/aktualitates...

  -1 [+] [-]

, 2024-04-24 20:46, pirms nedēļas
Gluščuks ari Skonto strādāja, varbūt Indriksona cilvēks?! Vai iespējams tavas zināšanas ir tuvu 0 par LV futbolu?! Klauns... 😂

     [+] [-]

, 2024-04-27 00:44, pirms nedēļas
Hezer tu esi ambalis ot ka es nezinu kur viņš iepriekš strādāja kāda tam nozīme...pēdējos 10 gadus kurš viņam maizi deva? Es izglītojies celtniek.