Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Volkovs Londonā sīvā cīņā pret favorītu tomēr zaudē pēc punktiem

Rolands Eliņš

Volkovs Londonā sīvā cīņā pret favorītu tomēr zaudē pēc punktiem
Oronzo Birardi un Milans Volkovs. Foto: LNK Boxing

Latvijas bokseris Milans Volkovs šovakar piedalījās "Quensberry Promotions" cīņu šovā Londonā, kur spēkojās pret pasaules rangā krietni augstāk izlikto Vācijas bokseri Oronzo Birardi un piedzīvoja zaudējumu pēc punktiem.

24 gadus vecais Milans Volkovs (10-3-2) aizvadīja savas profesionālās boksa karjeras otro cīņu ārzemēs. Šovakar viņam aprāvās piecu uzvaru sērija, taču Volkovs aizvadīja cīņu pret rangā daudz augstāk izliktu bokseri, kurš pirms cīņas tika uzskatīts par viennozīmīgu favorītu.

Astoņu raundu cīņā pazīstama promoutera Frenka Vorena aģentūras organizētajā cīņu vakarā Volkovs spēkojās pret Oronzo Birardi (8-0), Itālijā dzimušu Vācijas bokseri, kurš parakstījis līgumu ar "Quensberry Promotions" un aizvadīja savu otro cīņu Londonā. Birardi pasaules rangā krūzeru svara kategorijā izlikts 63. vietā, kamēr Volkovs ir tieši 100 vietas zemāk.

Birardi pirmoreiz savā karjerā nācās aizvadīt visus astoņus raundus. Iepriekšējās divās cīņās viņš bija uzvarējis jau pirmajā raundā, bet šovakar Volkovs parūpējās par ļoti cienīgu pretestību, sarīkojot aizraujošu cīņu. Cīņas otrajā pusē Birardi gan tika pie pāris labiem sitieniem, liekot Volkovam uz brīdi zaudēt līdzsvaru.

Taču nokauta šajā cīņā nebija, un uzvarētājs tika noteikts pēc tiesnešu vērtējuma. Par mata tiesu labāku vērtējumu tomēr saņēma Vācijas bokseris, visu trīs tiesnešu vērtējumā uzvarot ar 75:73 (proti, Volkovs uzvarēja trijos raundos, bet Birardi - piecos).

Volkovam šī bija karjeras trešā cīņa pret pretinieku, kurš līdz tam nav cietis nevienu zaudējumu, turklāt arī viņam šī bija pirmā reize karjerā, kad noboksēti visi astoņi raundi. Savās trīs iepriekšējās cīņās Volkovs bija spēkojies pret Latvijas bokseriem, pēc punktiem pieveicot Kristapu Zuti (turklāt to viņš paveica smagsvaros, izcīnot Latvijas čempiona titulu), Kristapu Zīli un Juri Zundovski.

  -2 [+] [-]

, 2024-05-11 23:05, pirms 3 nedēļām
Dons > Juris Kalniņš no bajāru ielas

     [+] [-]

, 2024-05-11 23:31, pirms 3 nedēļām
Apbrīnoju Volkovu pēdējā video, tas kā viņš uzņem sitienus pa galvu un neizskatās pat īpaši satricināts, iespaidīgi.

  +1 [+] [-]

, 2024-05-12 01:51, pirms 3 nedēļām
24 gadi pieredzi dabūjis,ja ir vēlme cīnieties tālak tad ir tikai jātrenējas.Varbūt palūgt Mairim palīdzību ,galvenais lai ir vēlēšanās,raksturs.Fiziskie dotumi labi.

  -1 [+] [-]

, 2024-05-12 10:36, pirms 3 nedēļām
Ienirdzu,Mairis palīdzību palūgt.. tas krievs gribēs par palīdzību tādu naudu...Volkovam tādas nav un nebūs..

  -1 [+] [-]

, 2024-05-12 10:38, pirms 3 nedēļām
Nu ko var pateikt, sitienu tur...fizisko un tehniku pievilks,būs ok..

  -1 [+] [-]

, 2024-05-12 10:41, pirms 3 nedēļām
Vēl jāsagaida ragulops uz kanvasa, un boksa jaunumi būs izsmelti..Latvijā..

     [+] [-]

, 2024-05-12 11:55, pirms 3 nedēļām
aivo50 rakstīja: Ienirdzu,Mairis palīdzību palūgt.. tas krievs gribēs par palīdzību tādu naudu...Volkovam tādas nav un nebūs..
Pašol nah, čmo

Briedis tur padomu neliegs un naudu neprasīs