Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Medijs: Pablo Laso panācis ilgtermiņa vienošanos ar Minhenes ''Bayern''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Medijs: Pablo Laso panācis ilgtermiņa vienošanos ar Minhenes ''Bayern''
Pablo Laso. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Spāņu medijs ''Marca'' vēstī, ka bijušais Madrides ''Real'' basketbola kluba ilggadējais stūrmanis Pablo Laso pārņems Vācijas Bundeslīgas vienības Minhenes ''Bayern'' grožus, noslēdzot ilgtermiņa sadarbību.

55 gadus vecais spānis pagājušās sezonas izskaņā piedzīvoja miokarda insultu, pēc kura viņa vietā uz Madrides ''Real'' komandtiltiņa stājās komandas tās pašreizējais stūrmanis un ilggadējais Laso asistents Čuss Mateo. Pēcāk ārsti ļāva Laso turpināt karjeru, tomēr karaliskais klubs lēma pārtraukt sadarbību, kā rezultātā spāņu speciālists šajā sezonā nav trenējis.

''Marca'' vēstī, ka Laso panācis vienošanos ar Vācijas komandu Minhenes ''Bayern''. Spāņu medijs kā iespējamo līguma ilgumu minējis trīs sezonas.

Tāpat ziņots, ka, lai piesaistītu Laso, kura potenciālais līgums lēšams lielāks nekā miljons eiro sezonā, ''Bayern'' nācies palielināt budžetu un pārrunās ar speciālistu prezentēt jaunās arēnas projektu.

Pašreizējais Minhenes ''Bayern'' galvenais treneris ir Andrea Trinkjēri, kurš klubu vada kopš 2020. gada.

Laso trenera karjeru sāka 2003. gadā. Laika posmā līdz 2011. gadam viņš strādāja ''Castello'', ''Valencia'', ''Cantabria'' un ''Gipuzkoa'' komandās, bet no 2011. gada vasaras līdz 2022. gadam bija Madrides ''Real'' galvenais treneris.

Izmantotie resursi:
https://www.marca.com/baloncesto/eu...