Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Autors: Emils Ozerinskis

"Rīgas Zeļļus" otrajā finālspēlē laukumā izved spēlētāju mammas

"Rīgas Zeļļus" otrajā finālspēlē laukumā izved spēlētāju mammas
Foto: Andris Grīnbergs

Pasaules futbolā ir visai ierasta prakse, ka futbolistus pirms spēles laukumā izved bērni. Reizēm pirmsspēles procedūra tiek izmantota publicitātes nolūkiem, esot precedentam, ka Nīderlandes futbola līgā spēlētājus laukumā izved modeles, lai reklamētu apakšveļu. Savukārt Latvijas Basketbola līgas (LBL) finālsērijas otrajā spēlē mīļu žestu veica debitantkomanda "Rīgas Zeļļi", kuras spēlētājus laukumā izveda viņu māmiņas, atzīmējot starptautisko Mātes dienu, kas tiek svinēta maija otrajā svētdienā.

Rezultatīvākais "Rīgas Zeļļu" spēlētājs Daugavas sporta namā bija havajiešu izcelsmes aļaskietis Kamaka Hepa, kurš sakrāja 20 punktus. Atrodoties pasaules otrā mālā, Hepu viņa māmiņa laukumā pavadīja ar moderno tehnoloģiju palīdzību, atrodoties video zvanā.

Sērijā līdz četrām uzvarām "Rīgas Zeļļu" pēc divām aizvadītām spēlēm pret "VEF Rīga" atrodas iedzinējos ar 0-2. Trešā finālsērijas cīņa norisināsies ceturtdien "Rimi" Olimpiskajā centrā.


, 2024-05-15 19:48, pirms 2 nedēļām
Super!
, 2024-05-16 06:40, pirms 2 nedēļām
sapnis rakstīja: Super!
Nekā tur super. Rozā pārmauc saturu. Un kāpēc mammas, ne fāteri?
, 2024-05-16 07:14, pirms 2 nedēļām
ST2 rakstīja: Nekā tur super. Rozā pārmauc saturu. Un kāpēc mammas, ne fāteri?
Varbūt tāpēc, ka bija Mātes dienai par godu, nevis fāteru dienai? Laikam vēl ikrīta reibonītis nav palaidis vaļā
, 2024-05-16 12:41, pirms 2 nedēļām
Machi_s rakstīja: Varbūt tāpēc, ka bija Mātes dienai par godu, nevis fāteru dienai? Laikam vēl ikrīta reibonītis nav palaidis vaļā
Esmu sportā gadiem. Spēlētāju "mammas" ir kkas prātam neaptverams. Mātes - tas nedaudz mainītu kopskatu. Mamma tev ir līdz 6ai klasei.
Jānis Gailītis. Foto: VEF Rīga
16

VEF pēc abpusējas vienošanās atvadās no galvenā trenera Gailīša

Latvijas Basketbola līgas čempione "VEF Rīga" šodien paziņojusi, ka pēc abpusējas vienošanās netiks turpināta sadarbība ar galveno treneri Jāni Gailīti, kurš komandu aizvedis līdz septiņiem Latvijas zeltiem.
''Prometey'' komanda pēc titula iegūšanas. Foto: Paf League
14

Oficiāli: ''Prometey'' noslēdz Eiropas projektu un izstājas no LAT-EST līgas

Ukrainas basketbola komanda ''Prometey'' oficiāli paziņojusi, ka neturpinās projektu Eiropā, kura laikā divas sezonas tā bāzējās Latvijas galvaspilsētā Rīgā un kļuva par divkārtējo Latvijas - Igaunijas līgas čempioni.
Dairis Bertāns. Foto: Mikus Kļaviņš
49

Bertāns ar trejačiem izšķir sēriju, Vefiņš kļūst par tituliem bagātāko LBL klubu

"Pafbet" Latvijas Basketbola līgas (LBL) sezonas kulminācijā tika sasniegta 22. maija vakarā, kad finālsērijas piektajā spēlē "VEF Rīga" ar 80:74 pieveica "Rīgas Zeļļus", saglabājot savu iesildīto vietu valsts čempionu tronī. Ar 27 gūtiem punktiem savu karjeras piekto titulu izkārtoja Dairis Bertāns.